Termeni si Conditii

Lush Flowers - este denumirea comerciala a SC LUSH FLOWERS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social Otopeni,Strada Marasti Nr.12, Judet Ilfov, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/2498/2015, cod unic de inregistrare fiscala 34787510.

 Vanzator – SC LUSH FLOWERS SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Otopeni, Strada Marasti Nr.12, Judet Ilfov , avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/2498/2015, cod unic de inregistrare fiscala 34787510.

Cumparator – persoana fizica care detine sau nu detine un cont pe site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica care are acces  la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC LUSH FLOWERS SRL sau in baza unui acord de utilizare existent intre  SC LUSH FLOWERS SRL si acesta si care nu necesita in mod obligatoriu crearea si utilizarea unui cont.


Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.


Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.


Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.


Site – domeniul www.lushflowers.ro si subdomeniile acestuia.


Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.


Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.


Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.


Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.


Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.


Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre eMAG, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Politica de vanzare Online

  Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
  SC LUSH FLOWERS SRL  poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).
In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 

  Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare,produsele livrate pot diferi de imagini in functie de stocurile disponibile, www.lushflowers.ro isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara a anunta in prealabil clientul. www.lushflowers.ro poate inlocui unele din produse sau flori cu unele similare astfel incat sa se pastreze aspectul si valoarea celui original. www.lushflowers.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Politica de acceptare a comenzilor

  Toate comenzile inregistrare pe www.lushflowers.ro sunt supuse
acceptarii de catre SC LUSH FLOWERS SRL, ne rezervam
dreptul de a refuza comenzi fara a furniza clientului un motiv anume. In aceasta
eventualitate, in cazul in care plata a fost deja efectuata, suma platita de catre cumparator va fi restituita in totalitate in termen de 48 - 72 ore.
Anularea unei comenzi
  Orice comanda poate fi anulata in termen de 30 minute de la plasarea acesteia, iar in cazul in care plata a fost deja efectuata, suma platita de catre cumparator va fi restituita in totalitate in termen de 48 - 72 ore.
Modificarea unei comenzi
  Orice comanda se poate modifica in termen de maxim 30 minute de la plasarea acesteia, cumparatorul asumandu-si ca acest fapt poate prelungi timpul de livrare a comenzii.
Se pot modifica mesajul pentru felicitare, numarul de fire, modelul aranjamentului, adresa si data dorita pentru livrare.
Cel mai rapid si mai simplu mod de a modifica o comanda este sa ne contactati cat mai rapid dupa plasarea comenzii telefonic sau prin email.

Proprietate intelectuala si industriala

  Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini, text si continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC LUSH FLOWERS SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect prin licente de utilizare sau publicare.
  Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de  SC LUSH FLOWERS SRL decat cu acordul scris expres al lushflowers.ro.
  Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare intre  SC LUSH FLOWERS SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea  SC LUSH FLOWERS SRL cu referire la acel Continut.
  Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale.
  Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina www.lushflowers.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta www.lushflowers.ro intr-o lumina inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

  Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea  SC LUSH FLOWERS SRL fata de respectivul continut.
  Este interzisa utilizarea Continutului in alte scopuri decat cele permise prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Inregistrarea ca utilizator                                                       

  Site-ul www.lushflowers.ro poate fi accesat in mod gratuit, simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator, dar pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site, precum primirea newsletter-ului sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.

  Prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate in orice moment, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati serviciile www.lushflowers.ro.

  Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul de utilizator.

  Site-ul www.lushflowers.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

 

Confidentialitate

  SC LUSH FLOWERS SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Nicio declaratie publica, promovare,  sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. SC LUSH FLOWERS SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
  Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de SC LUSH FLOWERS SRL, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra

 

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

  www.lushflowers.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail contact@lushflowers.ro sau sa ne contactati telefonic.

 

Preturi

  Preturile afisate reprezinta pretul final al produsului, dar fara taxa de transport* acolo unde se aplica. Preturile pot diferi de la un sezon la altul, lushflowers.ro isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment preturile fara nicio notificare prealabila.

Plata

  Pentru efectuarea platii puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata. Daca optati pentru plata prin transfer bancar/ordin de plata dupa achitarea comenzii va rugam sa trimiteti o confirmare a platii acesteia prin e-mail la contact@lushflowers.ro pentru a putea incepe procesarea comenzii, iar comanda se livreaza doar in momentul verificarii contului bancar.

 Livrări și program de lucru


Comenzile Dumneavoastra sunt preluate de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-17:00 si sambata 09:00-14:00. Programul pentru efectuarea livrarilor fiind 09:00-19:00 de luni pana vineri si 9:00-14:00 sambata.

www.lushflowers.ro livrează comenzile pentru aranjamentele din flori proaspete in minim 24 ore de la data preluarii comenzii in Bucuresti si Ilfov si in aceeasi zi lucratoare in care a fost plasata comanda pentru arajamentele cu trandafiri criogenati sau trandafiri din sapun ce nu au ca specificatie necesitatea de a plasa o PRE-COMANDA in cazul in care stocul existent permite acest lucru, pentru livrarile Nationale termenul de livrare este de 24 - 48 ore, sau la o dată mai îndepărtată specificată de client.

In cazul in care stocul permite acest lucru, comenzile pentru aranjamentele cu flori proaspete vor fi livrate in aceeasi zi in care a fost plasata comanda.

Livrarea se face la adresa aleasa de tine gratuit* (pentru comenzile mai mari de 250 Ron in Bucuresti si Judetul Ilfov, si pentru comenzile mai mari de 300 Ron in restul tarii);

 • pentru comenzile mai mici de 250 Ron taxa de transport este de 20 Ron pentru Bucuresti si Judetul Ilfov;
 • pentru comenzile mai mici de 300 Ron taxa de transport este de 30 Ron pentru livrarile nationale (excluzand judetele Bucuresti si Ilfov);

Pentru a livra comanda la o data specificata de Dvs, va rugam sa introduceti data dorita pentru livrare in casuta destinata observatiilor sau mesajului pentru felicitarea cadou, pe WhatsApp sau prin e-mail.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de Dvs, cu toate acestea pot exista situaţii în care livrarea la data specificata nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc.. 
Va recomandam să completaţi în caseta cu Observaţii cât mai multe informaţii pe care le consideraţi utile pentru livrare.

Atenţie: Depunem eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat, însă nu ne asumăm obligativitatea de a respecta acest interval atunci când acest lucru nu este posibil.

 Retur

Florile constituie produse perisabile și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
  

  Garantie

    SC LUSH FLOWERS SRL ofera garantia prospetimii florilor naturale timp de 5-7 zile, insa doar daca acestea sunt ingrijite conform indicatiilor primite verbal sau pe eticheta ce insoteste produsul.

   Conflicte

    In cazul eventualelor conflicte intre SC LUSH FLOWERS SRL  si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

   Dispozitii finale

    Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare din prezentul Document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract incheiat.